Opinie Klientów

Opinie Klientów
Zapoznaj się z opiniami naszych klientów.
Autor:
Treść opinii:
Przepisz kod
z obrazka:



Kasia i Damian z Knurowa
Dodano: 24 wrzesień 2017 z adresu: 94.*.*.72
Bez pomocy Pana Tomasza Rupika nie mieliśmy szans aby dostać kredyt na wymarzone mieszkanie. Dzięki jego pomocy i zaangażowaniu teraz możemy cieszyć się dużym i wygodnym M4. Dziękujemy i szczerze polecamy!!!
Marek, Piekary Śląskie
Dodano: 13 marzec 2017 z adresu: 188.*.*.118
Polecam usługi P. Darka Kotuły. Profesjonalna obsługa od początku tj. poszukiwania wymarzonego domu, przez fachową pomoc przy złożeniu dokumentów bankowych przy staraniu się o kredyt hipoteczny, po z sukcesem doprowadzenie do podpisania aktu notarialnego. Człowiek naprawdę godny polecenia. Serdecznie dziękuję za pomoc w kupnie upragnionego domu.
Mirka i Piotr
Dodano: 1 wrzesień 2016 z adresu: 188.*.*.244
Serdecznie polecam firmę Silesia Broker, a w szczególności Pana Tomasza Rupika. Jego zaangażowanie oraz profesjonalne podejście do sprawy było na najwyższym poziomie. Dzięki Panu Tomaszowi dzisiaj cieszymy się naszym nowym domem. Jego standardy obsługi są godne pochwały. Panie Tomaszu jeszcze raz za wszystko bardzo dziękujemy.
Radosław Włodarczyk
Dodano: 7 czerwiec 2016 z adresu: 178.*.*.147
Polecam firmę Silesia Broker ze szczególnym akcentem na działającego w jej imieniu reprezentanta w osobie Pana Tomasza Rupika; jako rzetelnego partnera, dystrybującego efektywne usługi w zakresie pośrednictwa finansowego. Ręczę, iż procesy przeprowadzane są przy asyście kompetentnych, świetnie przygotowanych merytorycznie osób, dostępnych w szerokim spektrum godzinowym aby podjąć dialog z podopiecznymi podmiotami. Łączę wyrazy szacunku.
Dorota Katowice
Dodano: 11 maj 2016 z adresu: 83.*.*.245
Bardzo polecam doradztwo Pana Tomasza Rupika, który jest profesjonalista i bardzo sprawnie zajął się moja sprawą. W każdej chwili mogłam liczyć na jego radę i zawsze był "pod ręką". Cierpliwie wszystko tłumaczył, w przejrzysty i wyczerpujący sposób.
Milena
Dodano: 27 kwiecień 2016 z adresu: 188.*.*.231
Chciała bym podziękować Panu Tomaszowi za pomoc w przejściu przez proces ubiegania się o kredyt +MDM pomimo dużych komplikacji dzięki pana zaangażowaniu mogę się cieszyć własnym mieszkaniem. Jestem bardzo wdzięczna! Naprawdę polecam wszystkim współpracę z Panem Tomaszem Rupik.
Grzegorz i Ania z Zabrza
Dodano: 26 kwiecień 2016 z adresu: 178.*.*.26
Chcielibyśmy serdecznie podziękować za przeprowadzenie nas przez gąszcz biurokratycznych "zasieków". Dzięki pomocy Pana Dariusza wszystko skończyło się pozytywnie i możemy cieszyć się własnym mieszkaniem. Właściwe podejście oraz wiedza jaką posiada Pan Dariusz była niezbędna do otrzymania kredytu. Bardzo dziękujemy za miła i fachową pomoc. Polecamy!
Ola i Michał
Dodano: 20 marzec 2016 z adresu: 37.*.*.117
Dzięki ogromnej i sprawnej pomocy Pana Tomasza Rupika dzisiaj cieszymy się własnym domem. Zaangażowanie, dyspozycyjność i profesjonalizm, które cechują pracę Pana Tomasza pozwoliły przebrnąć nam przez trudne i często skomplikowane formalności kredytowe + MDM. Czasem mieliśmy wrażenie, że służył nam pomocą i dobrą radą 24 godziny na dobę :-) Z czystym sumieniem polecamy.
Natalia i Piotr, Siemianowice Śląskie
Dodano: 26 luty 2016 z adresu: 77.*.*.145
Z pełną odpowiedzialnością możemy polecić Pana Tomasza Rupika! Konkretny, zaangażowany, w pełnej gotowości (przyjeżdzał nawet po godzinie 20stej- jeżeli tylko w takiej godzinie mogliśmy się spotkać), odpowiada na każdy sms (człowiek czuje że pracuje nad Naszą sprawą). W sumie od początku nie musieliśmy się o nic martwić. Wybrał odpowiedni bank, zajął się wszystkimi papierami, o wszystkim Nas na bieżąco informował. Hmm...pozostało Nam tylko podpisanie umowy kredytowej:). POLECAMY, POLECAMY, POLECAMY!:)
Małgorzata i Kamil, Knurów
Dodano: 16 luty 2016 z adresu: 91.*.*.250
Witam. Dzięki Panu Tomaszowi Rupikowi przebrnięcie przez proces wzięcia kredytu hipotecznego był naprawdę sprawny, szybki i przyjemny. Poprowadził wszystkie formalności od pierwszej wizyty, aż do samego końca związanego z uruchomieniem kredytu na bieżąco wszystko monitorując i nas informując. Dzięki Panu Tomaszowi nasza aktywność ograniczyła się do niezbędnego minimum (zaświadczenia, wizyta w banku i u notariusza). Zajął się też sprawą hipoteki, a także ubezpieczenia mieszkania. Jest osobą która bardzo cierpliwie wyjaśnia wszelkie wątpliwości- posiadając przy tym bardzo dużą wiedzę, a ofertę dobrał patrząc na nasze potrzeby. Naprawdę bardzo dziękujemy za pomoc. Został nam polecony przez znajomych i bardzo się cieszymy że trafiliśmy na takiego doradcę. Z czystym sumieniem będziemy Pana Tomasza polecać kolejnym osobom.
Piotr
Dodano: 11 luty 2016 z adresu: 89.*.*.80
Jak najbardziej mogę polecić Pana Dariusz :) odpowiedni czlowiek na odpowiednim miejscu ,anielska cierpliwosc i wiedza co i jak zalatwic na najwyzszym poziomie, na kredyt czekalem niecaly miesiac:)
Klaudia
Dodano: 10 luty 2016 z adresu: 87.*.*.209
Polecam pana Darka :) z nim nie możliwe stalo sie możliwe :) pomógł nam wszystko pozałatwiac i mamy swoj wymarzony domek :) polecam
Kasia i Kamil
Dodano: 10 luty 2016 z adresu: 88.*.*.87
polecamy pana Dariusza Kotułę, z którym proces uzyskania kredytu hipotecznego przebiegnie szybko i sprawnie. Wszystkie niezrozumiałe kwestie wyjaśnia i przekłada na zrozumiały język. Kontakt jest bezproblemowy. Dziękujemy za pomoc
Monika i Dawid
Dodano: 10 luty 2016 z adresu: 93.*.*.242
Polecamy pana Darka wszystko załatwione szybko i solidnie
Sławek, Gliwice
Dodano: 10 luty 2016 z adresu: 188.*.*.189
witam. Pan Dariusz Kotula pomagał mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego i pomimo kilku przeszkód udało się wszystko załatwić dzięki zaangażowaniu i pomocy Pana Darka. profesjonalne doradztwo:)
Sylwia i Daniel
Dodano: 31 styczeń 2016 z adresu: 94.*.*.92
Polecamy doradztwo Pana Tomasza Rupik. Choć nigdy nie mieliśmy styczności z innymi doradcami to uważamy, że na lepszego nie mogliśmy trafić. Pan Tomek pomógł nam w uzyskaniu kredytu, choć w naszym przypadku pomógł to mało powiedziane -większość formalności załatwił za nas. Na bieżąco byliśmy o wszystkim informowani, każda naszą wątpliwość rozwiał, a na każde nasze pytanie uzyskaliśmy szczegółową odpowiedź za co serdecznie dziękujemy :)
Klaudia, Chrzanów
Dodano: 3 grudzień 2015 z adresu: 193.*.*.144
Dostałam namiary na Pana Tomasza Rupika, słysząc o nim same pozytywne opinie. Już po pierwszym spotkaniu wiedziałam, że to konkretny gość na odpowiednim miejscu. Przekonałam się że to dobry wybór. Widać że Pan Rupik siedzi troche w branży i ma o niej pojęcie. Ma przetarte ścieżki w kierunku wielu banków stąd formalności i szereg biurokracji idzię gładko i sprawnie. Odpisuje błyskawicznie na każdego smsa i e-maila. Kontakt o każdej porze dnia. Mogę śmiało polecić. Dziękuję za wszelką pomoc.
Karol i Justyna z Knurowa
Dodano: 20 listopad 2015 z adresu: 31.*.*.229
Bardzo polecam współprace z Panem Tomaszem Rupikiem jest to bardzo miła i kompetentna osoba ktora zna się na swojej pracy. Bez niego nie dał bym rady pozałatwiac wszystkich spraw związanych z kredytem. Bez cienia wątpliwosci polecam go kazdemu .
Agnieszka i Krzysztof
Dodano: 6 listopad 2015 z adresu: 87.*.*.17
Skorzystaliśmy z usług Pana Tomasza i możemy polecić w 100% . Profesjonalne podejście do sprawy od początku do końca, służy radą i pomocą po podpisaniu umowy zakupu do dzisiaj w razie jakichkolwiek wątpliwości związanych z tą transakcją rozwiewa nasze wątpliwości. Dziękujemy
Agnieszka i Piotrek
Dodano: 30 wrzesień 2015 z adresu: 5.*.*.64
Dziękujemy Panie Tomaszu Rupik za tak wspaniałą współpracę przy kupnie mieszkania ...bez Pana nie dalibyśmy rady .Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku:) polecamy bardzo ale to bardzo współprace z Panem Tomaszem . Pozdrawiamy Panie Tomaszu i dziękujemy jeszcze raz z całego <3 za pomoc przy kupnie własnego m ;)
Adam M
Dodano: 23 wrzesień 2015 z adresu: 31.*.*.211
Skorzystałem z pomocy i fachowego doradztwa Pana Tomka Rubika przy załatwianiu wszystkich formalności związanych z uzyskaniem kredytu hipotecznego na zakup i remont mieszkania. Dzięki Panu Tomkowi cały proces przebiegł bezboleśnie i bezproblemowo, nic nie zawracało niepotrzebnie mojej głowy podczas i tak męczącej drogi do zakupu własnego m. Polecam wszystkim tym, którym tak jak mnie jeszcze brakuje kilku złotych do zakupu mieszkania :)
Sabina i Maciek
Dodano: 18 wrzesień 2015 z adresu: 193.*.*.42
Gdyby nie Pan Tomasz Rupik załatwienie kredytu na zakup i remont domu nie byłyby najmilej wspominaną chwilą w tym całym gąszczu spraw do załatwienia na nowej drodze życia. Pan Tomasz profesjonalnie, skrupulatnie, kompleksowo ogarnął cały temat (umowy, pośrednik, notariusz, bank). Kierował nas krok po kroku podając pełne informacje. Oby w Bankach byli tacy profesjonaliści jak Pan Tomasz. Dziękuję i serdecznie polecam bo to prawdziwy doradca i opiekun swoich klientów.
Paweł P
Dodano: 16 wrzesień 2015 z adresu: 164.*.*.160
Gorąco polecam Pana Tomka Rupika. Naprawdę super podejście do klienta oraz bardzo duża znajomość branży kredytowej. Dodatkowym atutem Pana Tomka jest to, że pomaga we wszystkich formalnościach nawet po podpisaniu umowy kredytowej i aktu załatwił wpis w hipotece, czyli od początku do końca pomaga klientowi. Takich specjalistów i z takim zaangażowaniem jest naprawdę mało na rynku.
Maciek i Magda
Dodano: 7 wrzesień 2015 z adresu: 85.*.*.159
Korzystaliśmy z pomocy Pana Darka Kotuły i z całego serca polecamy ! Pełen profesjonalizm, szybki kontakt i nieoceniona pomoc szczególnie, że to nasz pierwszy kredyt mieszkaniowy. Przygotowanie oferty i załatwienie sprawy w 100% zgodnie z tym czego oczekiwaliśmy. Jeżeli kiedyś przyjdzie nam kupować nowe mieszkanie bądź dom na pewno skorzystamy kolejny raz z usług Pana Darka ! Gorąco polecamy ! :-)
Aneta S
Dodano: 16 sierpień 2015 z adresu: 89.*.*.245
Korzystałam z usług Silesia Broker i jestem miło zaskoczona jakością usług .Uzyskanie kredytu hipotecznego z pomocą Pana Tomasza Rubik przebiegło szybko i bezproblemowo . Jeszcze raz dziękuję
undicom.pl
projektowanie stron www katowice
created by
silesiabroker.pl - Porównanie kredytów mieszkaniowych, najtańszy kredyt hipoteczny.